Recept - Kladdkaka (fri från gluten, mjölk, mm)
2 ägg
2 dl socker
4 msk kakao
1 msk vaniljsocker
100 g margarin/smör (går att använda mjölkfritt)
Vispa ihop ägg & socker, smält margarin blanda sedan ihop alla ingredienser.
Gräddas i ugn på 175 grader 15-20 minuter, sätt sedan kakan direkt från ugnen in i frysen ca 30 minuter innan den serveras.
_**/Mvh Anne
**~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
_Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!
Testade detta recept för första gången ikväll och kan verkligen rekomendera att testa det! Jag tycker personligen den blev godare än "vanlig" kladdkaka som innehåller mjöl och efter en halv timme i frysen hade den perfekt konsistens.
Gott med grädde till för den som inte är allergisk mot det.
_**/Mvh Anne
**~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
_Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!
Tack för receptet, det ska absolut testas jag är helt kladdkaka galen, haha (men vem är inte det?) ;)
medarbetare på allergier.ifokus .
#2 Haha, ja det är jag också
_**/Mvh Anne
**~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
_Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!