Pälsdjursallergi

Spädbarn och pälsdjursallergi

2017-07-25 09:43 #0 av: devilsdaughter

Sonen på 4 månader har fått kraftiga utslag i ansiktet som kliar senaste dagarna, vi fick hem vår hundvalp för en vecka sedan. Vårt hopp är att det öht inte har med valpen att göra men inget annat i sonens närvaro har förändrats. 

Någon som haft bebis som reagerat på pälsdjur? Är ju ändå ganska ovanligt vad jag har förstått att pälsdjursallergi kommer så tidigt?

Anmäl
2017-07-28 08:20 #1 av: [LadyK]

Min son blev dålig av mina papegojor när han var i den åldern. Fick tyvärr omplacera dem.

Anmäl
2018-11-21 21:24 #2 av: [Forest]

Testa med bada valpen. Det finbs ett shampoo som ska vara bra för allergier Allergenius Allergenius® Dog kopiering från apotekets hemsida.
Shamponera valpen 2 gånger skölj ur väl.
Har ni någon allergi i familjen så finns det tyvärr risk att eran son inte tål pälsdjur. Sen är det för visso bra om allergi märks nu så kan någ uppfödaren köpa tillbaka valpen. Något jag märkt är väl att valpar reagerar min sån mer på än vuxen hund han märker inte av våra pudlar. Men jag brukar bada dom innan han kommer och har gästrummet djurfritt.

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.